Aký ste mali víkend?

pridal zoe 10.3.2013 o 18:09


Ak ste náhodou mali jeden z tých horších víkendov, tak vás určite poteší fakt, že je desiateho a že práve okolo tohto dňa chodia výplatné pásky, takže sa môžete potešiť pohľadom na váš hrubý príjem, potom hoďte očkom na čistý príjem a povšimnite si koľko šlo do štátnej pokladničky a skonštatujte, že vlastne vôbec nie ste potešení a ak ste náhodou začali túžobne myslieť na nové využitie prívesného lana v kufri vášho auta, tak prestaňte myslieť na také kraviny a pozrite sa na Britney v roláku. Že čo vám to pomôže? Ananás. Vôbec to nedáva zmysel, čo? Pazucha.

Reese Sosvojoulyžicou sa v sobotu vybrala na akúsi narodeninovú párty u svojich známych. Sexy plavky nechala doma.

Heidi Klum sa so svojim novým peniskom, peništekom, penisiskom (Kto vie? Heidi.) dívala na futbalový zápas svojho syna.

Selena Gomez krátko pred odletom z Los Angeles na juh Ameriky, kde bude pokračovať s propagovaním svojho nového filmu Spring Breakers, v ktorom si zahrala s tou vyrastenou hipisáčkou z High School Musical, ktorej všetci videli bobra a s tou kozatou blonďavou rozkošnou malou klamárkou, ktorej by všetci radi videli kozy.

Závisť.

S Kelly Osbourne to koncom týždňa seklo. Pri natáčaní svojej Fashion Police prezradila svojej kolegyni, že sa necíti dobre a vzápätí sa zvalila na zem. Kelly je už pri vedomí a v poriadku, ale nechali si ju v nemocnici. Doktori ešte stále neprišli na to, čo spôsobilo Kelly zrútenie. A tiež nevedia prísť na dôvod prečo Kelly splesniveli vlasy.

Hilary Duff  oddychovala od rodiny a nakupovala cez víkend topánky.

Britney Spears má pozoruhodnú zbierku rolákov. Tento víkend to bol fialovučký. Britney navštívila salón krásy a odniesla si odtiaľ špeciálne krémiky z výťažkov zo sicílskych korytňačiek, delfínieho mliečneho zubu a pleťovú vodu z Užhorodu.

Jessica Alba sa prechádzala so svojou rodinkou. Stále rovnako dokonalá a nudná rodinka toto tu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk