Nina Agdal. Kto?

pridal sugar 14.3.2013 o 0:39


Gentlemani, keby som vám začala hovoriť o Nine Agdal predtým ako by vaše oko naďabilo na jej krivky, asi by vás to len ťažko zaujímalo. Ale teraz, keď ju vidíte, verím, že ste zvedaví minimálne na fotky v pokračovaní. Dámy, ktoré majú rady v posteli len jednu vadžajnu – a to svoju, sa môžu aspoň pokochať sexy bielizňou.

„Viem ako sa povie „pretiahni ma“ v dánčine

Keby Boh, teplí módni návrhári a celý módny priemysel nestvorili modelky, tak by táto Nina Agdal (20) s najväčšou pravdepodobnosťou žila v Dánskom mestečku Hillerod (nečítať ako Hitlerod!!!). Tu sa totiž narodila. Jej výška 1, 76 a miery 82-60-90 ju však predurčili na to, že si nezobrala nejakého Hillerodčana a postupne neprivádza na svet malé Hillerodčatá, ale vydala sa do sveta. Konkrétne do USA, kde žne úspech za úspechom a možno o nej budeme ešte čo to počuť.

Nina predvádza aj pre Victoria’s Secret a kto sa v tomto biznise aspoň trocha orientuje vie, že byť tvárou tejto značky je ako naraziť na ropu v záhrade. Proste bingo!  Peňáze sa sypú. Keď trochu preženiem, tak môžem tvrdiť, že do polovice modeliek Victoria’s Secret pchal svoje mužské partie Leonardo DiCaprio, tak možno Ninu tento transcendentálny zážitok ešte len čaká. Avšak moment. Nina nie je blond. A Leo je starý vyznávač árijskej teórie. Nuž darmo. Nemcké korene nezaprie…. Ale keď sa Nine pošmykne jazyk a pri zoznámení mu povie, že pochádza z Hitlerodu…

 

 

Nina Agdal pre značku Frederick’s of Hollywood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teraz pre zmenu Nina oblečená…

 

 

 …okej, okej, chápem, načo sa pozerať na oblečenú modelku, tak ešte malý bonus…

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk