Britney Spears už randí

pridal dominique 16.3.2013 o 10:01


A ja že má nové lieky. Stačí jedno rande a hneď sa dala dokopy. To, že je to čudesne rýchlo po rozchode so snúbencom, nikto nerieši. Veď to je Hollywood. A najlepšie sa vraj zabúda v inom náručí.

Pre speváčku je to možno aj výhoda. Sama je nesvojprávna, takto na ňu aspoň niekto dozrie. Nesnažím sa ju zhadzovať, je mi jej úprimne ľúto. Od detstva žiť a poznať len svet showbiznisu, prenasledovaná paparazzmi a využívaná všetkými naokolo. Neverím, že vám by nepreplo.

Anyway, fotky z jej rande. Rozhodne nie prvého. To, že Brit má chlapa, prebehlo médiami už vo februári, ale nejako som tomu neverila. Veď, kedy by to stihla? Jej nový objav sa volá David Lucado. Nie je slávny, nie je bohatý. Pracuje v právnickej firme. Musí byť pre neho neskutočne zábavne byť na rande s paparazzmi a osobným strážcom. Atmosféra je potom viac uvoľnená.

Ozaj, Brit sa nedávno vyjadrila, že by si rada strihla duet so Selenou Gomez. Tá tvítla, že by bola poctená takouto spoluprácou, ale že si je istá, že Brit chcela byť jedine priateľská. Nuž, aj takto sa dohadujú kšefty.

 

Aj tu randili…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk