Veronica Mars sa vracia

pridal zoe 25.3.2013 o 17:07


Dobrá správa pre všekých fanúšikov seriálu. Dočkáte sa filmu.

Veronica Mars sa konečne dočkala zaslúženého konca. Všetci, čo sledovali seriál o inteligentnej vyčúranej mladej detektívke boli nemilo prekvapení, keď seriál zrušili pred koncom tretej série napriek jeho všeobecnej popularite. Tvorca seriálu Rob Thomas tak ani nestihol vyriešiť poslednú záhadu okolo ktorej sa posledné časti tretej série točili a romantiku šňupajúce ženy sa nikdy nedozvedeli, či Veronica nakoniec skončila s Loganom.

Veronica a Logan. Pošňupajte si.

Frustrovaný tvorca seriálu Rob Thomas sa roky zbytočne dovolával zaslúženého záveru u televíznej stanice, ktorá mu ho odmietla dotovať. Tak Rob spoločne s Kristen Bell, hlavnou postavou seriálu, vzali veci do vlastných rúk a zorganizovali zbierku, ktorá im mala pomôcť s financovaním filmu, čo by bol peknou bodkou za nedokončeným seriálom. V priebehu tridsiatich pracovných dní plánovali vyzbierať dva milióny dolárov. Aké bolo ich prekvapenie, keď túto sumu vyzbierali od fanúšikov za necelých desať hodín. Zdá sa, že mnohým fanúšikom na seriáli naozaj záležalo.

Odhliadnuc od faktu, že mám ten seriál celkom rada a sfilmovaná verzia ma poteší, nemožno mi nepozastaviť sa nad tým, ako rýchlo sa ľudia poskladali na film, do ktorého by podľa môjho skromného názoru nejeden zbohatlý dobrák rád zainvestoval svoje bubáčiky a film by mu postupom času vyniesol ešte viac bubáčikov. Také onkologické oddelenie fakultnej nemocnice sa teraz musí biť po čele. Také detváky z detských domovov sa budú pýtať prečo nedostali nič pod stromček a vychovávateľky im povedia len: „Čuš a pozeraj Veronicu Marsovú!“. Veru tak. Deti netreba rozmaznávať.

Ale tešte sa naďalej, vy kamenné srdcia, lebo ak pôjde všetko pekne podľa plánu, tak sa filmovať začne už toto leto a film bude hotový v roku 2014. A možno aj trochu neskôr, keďže hlavná hrdinka seriálu, Kristen Bell, je teraz mocno tehotná so svojim snúbencom, Daxom Shepardom, a potomok je už tesne pred vyliahnutím.

Kristen Bell s Daxom Shepardom.

Mocno tehotná Kristen.

Kristen ako Veronica Marsová.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk