Ktorú sestru si vyberiete?

pridal zoe 26.3.2013 o 9:30


Ktorú Fanningovú zachránite, keď budú obe visieť z útesu a vy budete mať len jednu voľnú ruku?

Dakota Fanning, celým menom Hannah Dakota Fanning, sa narodila 24. februára 1994 v Georgii. Vraj bola veľmi aktívnym dieťaťom, ktoré sa rado hralo na herečku a jej talent si ževraj všimli aj priatelia rodiny a odporučili rodičom, aby Dakotu vzali do agentúry. Dakotin úplne prvý džob bola reklama na prací prášok. Keďže jej kariéra vyzerala sľubne, rodičia presťahovali celú rodinu do Los Angeles. Dakota si zahrala v seriáloch ako bol seriál Taken, Ally McBeal, CSI, Friends,   Malcolm in the Middle či v The Ellen Show. Vidieť ste ju mohli vo filmoch I Am Sam, Trapped, Uptown Girls, Hide and Seek, War of the Worlds, Dreamer, The Runaways, The Twilight Saga alebo vo filme Now Is Good, ktorý silno odporúčam. Svoj hlas prepožičala Coraline a Lilo z animovaného filmu Lilo & Stitch.

Elle Fanning, celým menom Mary Elle Fanning, sa narodila 9. apríla 1998. Takisto v Georgii. Prekvapivo. S herectvom začala už v troch rokoch, keď si zahrala mladšiu verziu Dakoty vo filme I Am Sam a neskôr aj v seriáli Taken. Jej prvý film, v ktorom sa uplatnila nezávisle od dvojej sestry prišiel v roku 2003 a volal sa Daddy Day Care. Elle sa neskôr podobne ako jej sestra vyskytla v seriáloch CSI, Judging Amy, Dr House, Law & Order, Criminal Minds, Dirty Sexy Money či The Lost Room. Vidieť ste ju mohli vo filmoch The Nines, Somewhere, Curious Case of Benjamin Button, We Bought a Zoo, v Spielbergovom Super 8, ktorý bol naozaj super a najnovšie vo filme Ginger & Rosa.

Niet pochýb o tom, že obidve sestry sú skvelé herečky. Každá z nich sa však na verejnosti prezentuje trochu inak. Jedna mierne depresívne a tá druhe mierne psychadelicky, čo musí znamenať, že obidve sú ťažké umelkyne.

Dakota Fanning a zrejme aj jej najaktuálnejšie paparrazzi fotky.

Elle a jej najaktuálnejšie fotky.

Dakota a jej posledné fotenie pre časopis Glamour.

Elle a jej posledné fotenie pre časopis Bullett.

Dôkaz, že aj Dakota sa vie dogabať tak ako jej sestra.

Ale pre Elle je to samozrejmosť.

Dakota na červenom koberci.

Elle na červenom koberci.

Ktorá Fanningová je vám sympatickejšia?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk