Čo máš nové, moja?

pridal zoe 27.3.2013 o 8:00


Podpichnem si do Justina lebo môj deň nie je dňom kým ma nechcú aspoň tri dementorky, debiebrovky… no proste tie Justinove bobrovky a bobryne zlynčovať.

No a neže vyzerá Justin na tejto fotke ako malé dieťa, ktoré drží bodyguard v rukách? Vidíte to tam? Ja to tam vidím.

Justin je v poslednej dobe pod takou paľbou médií za svoje správanie, omyly, výroky, výzor a existenciu, že je mi ho takmer ľúto. Takmer. Ako sa na jeho adresu nedávno vyjadrila aj Christina Aguilera; je ťažké vyrastať pred kamerami. Verím. Je to kríž. Vyrastať pod mostom je oproti tomu malina. Najnovšie je Justin obvinený z ublíženia na tele. Sťažnosť naňho podal Justinov vlastný sused a polícia sa včera nachádzala u Justina doma, aby túto sťažnosť prešetrila. Okatí svedkovia tvrdia, že Justin a jeho sused na seba zjapali pred Justinovým domom ako pominutí. Hovorca šerifa pre oblasť Los Angeles potvrdil, že Justin sa dostal do fyzického kontaktu so svojim susedom a to bolo príčinou podania sťažnosti o ublížení na zdraví. Justinovi kamoši tvrdia, že sused vtrhol na Justinov pozemok a začal sa hlasno sťažovať na hluk, ale tvrdia, že Justin neprišiel do žiadneho fyzického kontaktu so susedom. Polícia pátra.

Čo bude ďalej, Justin? Už si mädlím ručičky…

Okrem toho, že si Justin oholil centropenové fúzy a zdokumentoval to na twitteri- lebo však vieme všetci prečo mal potrebu zdokumentovať práve tento akt, sa Justin nijak raz nezmenil. Ešte furt nič.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk