Richard Griffiths už nie je medzi muklami

pridal zoe 30.3.2013 o 8:51


Herec, ktorý si zahral najmuklovejšieho z muklov vo filmoch o Harrym Potterovi podľahol komplikáciam pri operácii srdca vo veku 65 rokov.

Richard si zahral po boku Daniela Radcliffa nielen v Harrym Potterovi, ale aj v divadelnej dráme Equus. Daniel zverejnil nasledujúce vyjadrenie pre tlač:

„Richard bol po mojom boku počas dvoch najdôležitejších momentov mojej kariéry. V auguste 2000, ešte predtým než sa začala oficiálna produkcia okolo Harryho Pottera, sme spolu natočili scénu pred domom Dursleyovcov. Bola to moja úplne prvá scéna, v ktorej som hral Harryho. Bol som nervózny a on ma ukľudňoval. O sedem rokov neskôr sme sa stretli pri divadelnej hre Equus. Bolo to prvýkrkát, čo som hral v divadelnej hre. Bol som vydesený, ale jeho podpora, opatera a humor z toho spravili zábavu. Každá izba, do ktorej vstúpil bola odrazu dvakrát taká vtipná a dvakrát taká bystrá. A to všetko len vďaka jeho prítomnosti.“

Režisér Národneho divadla, Nicholas Hytner, sa tiež podelil o niekoľko pekných sentimentov:

„Jeho anekdoty boli legendárne. Nemali konca. Doslova. Trvali aj niekoľko hodín, očividne bez smerovania a konštantne odbáčajúc.“

Richard Griffiths.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk