Čo sa dialo tento týždeň…

pridal dominique 6.4.2013 o 5:00


Pre veľmi busy ľudí, ktorí vedia po slovensky a chcú mať prehľad v hollywoodskom showbiznise.

Po Nemovi budeme hľadať Dori. Lebo je najsamlepšia. Vie hovoriť veľrybým jazykom, a to nie je úplne jednoduché. Aj keď si myslíte, že to viete, neviete. Finding Dory príde do kín v roku 2015. Keď už sme pri tých veľrybách, tak Zoe dala do pozornosti, že sa bude tiež natáčať pokračovanie filmu Zachráňte Willyho. Willyho v hlavnej úlohe vystrieda Kim Kardashian, od ktorej si štáb sľubuje ušetrenie na prepravných nákladoch či potrave. Treba dodať, že producenti filmu podpísali s Kim zmluvu ešte pred otehotnením. Netušili, že Kim sa až tak veľmi stotožní so svojou novou úlohou.

Aj tento týždeň skončili nejaké celebrity na odvykačke, že Cory Monteith? Niektoré by si z ich mali brať príklad, že Lindsay Lohan? Mať takú súkromnú odvykačku je za veľkou mlákou strašne dobrý biznis. Naschvál ich tam neliečia, aby sa k nim ovečky opäť vracali.

To všetko ste sa mohli dočítať na pikoškách. Čo ste však u nás nevyčítali je naprílad to, že vonku je už nový trailer k filmu The Great Gatsby, v hlavnej úlohe s milovníkom Victoria’s Secret modeliek Leonardom DiCapriom. Na našej fb stránke ste mohli vzhliadnuť Beyonce a jej reklamu pre Pepsi Max a aj video, ako sa taká reklama natáča.

Selena Gomez usilovne pracuje na svojej hudobnej kariére. Aby ste vedeli, čo môžete očakávať, vydala tento teaser. Z jej bývalej lásky bude zase tetovač. A skoro som zabudla na to najdôležitejšie! Niall Horan zo skupiny One Direction si dal dolu strojček na zuby.

A ako bonus Chelsea Handler a Conan O’Brien v sprche.

Justin – tetovač

Niall Horan a jeho nové zúbky

Ďakujem Magdalénke, ktorá túto fotku vyhodila na našom facebooku??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk