Nicole Ryčí

pridal zoe 10.4.2013 o 14:37


Že jej nedali najesť. 

Koho by zaujímalo prečo na pikoškách Nicole Richie bárz nefičí , bude to tým, že Nicole Richie nič nerobí, furt len cvičí a tým pádom ju máme v… na háku. No lenže akurát začína to obdobie, keď sú ženské nervózne lebo si zrazu zmyslia, že sa im do leta treba napchať do bikín, narvú sa do telocvične a oxidujú tam a hádžu na mňa vražedné pohľady, keď im tam prídem popred nich požuť horalku. Tak sem Nicole vyťahujem len ako názornú ukážku toho, prečo je dobré raz za čas sa aj najesť alebo ako módnu inšpiráciu, keď váhate, čo si obliecť do telocvične. To jest, obtiahnuté legíny v prípade, že ste sa vydarili a v prípade, že ste sa nevydarili, je to úplne jedno, aj tak budete vyzerať ako spotené gorily. A nezúfajte. Po svete behá veľa orangutanov, ktorí by dali aj takú gorilku.

O Nicole vám toho aj tak veľa nepoviem lebo kruto nudná je tá osoba, tak si ju aspoň poočumujeme. Nedávno sa objavila v talkshow Jimmyho Kimmela a ja nemám ani poňatia, o čom tam asi mohla hovoriť, ale vyzerala takto pekne anorekticky. Takto pekne anorekticky vyzerá už od čias, keď paktovala s Paris Hilton v tej ich spoločnej stupídnej reality show. To Paris z nej vycucala všetky prebytočné kilá, keď na ňu kriticky pozrela svojim jebavičnatým ľavým okom.

Nicole a jej neexistujúci zadok v St Barts.

Nicole v pondelok.

Utorok.

Streda.

Štvrtok.

Piatok.

Sobota.

Nedeľa.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk