Justin Bieber tento týždeň prekročil hranice idiotizmu

pridal zoe 15.4.2013 o 23:08


A momentálne sme obdržali správy, že smeruje kamsi na juh.

Chlapec možno nakoniec naozaj skončí až v zadku. Justin nám najnovšie navštívil dom Anne Frankovej v Holandsku. Anne Frank bola (ako isto všetci viete, lebo aj tí najblbší z nás budú mať aj po prepitej noci aspoň o tri mozgové bunky viac než tuto Justin lebo veď sme vychodili prinajmenšom základku) židovské dievčatko, ktoré zomrelo v koncentračnom tábore po tom, čo vojaci SS objavili jej úkryt v dome v Amsterdame. Justin po návšteve onoho slávneho domu pri podpisovaní knihy návštev zapotil, že keby mala Anne možnosť poznať jeho hudbu, určite by bola bývala belieber. To vieš, že hej.  Hovorca múzejného domu sa snažil celú situáciu zachrániť vyhlásením: „Myslíme si, že naozaj špeciálne je to, keď devätnásťročný príde a navštívi na hodinu dom Anne Frankovej“. Nedá mi nesúhlasiť. Justin je naozaj špeciálny.

Samozrejme, že ho tento hlúpy výrok stál niekoľko nenávistných komentárov na sociálnych sieťach. Pripojili sa k tým neznášanlivcom, čo ho nenávideli už za tieto posledné fotky nahých ceciek, ktoré zverejnil na twitteri. Solídne Áčka.

Pchň.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk