Michelle Rodriguez. Lebo preto.

pridal zoe 24.4.2013 o 19:53


Namiesto ňákej ňuňuňu blonďavej modernou spločnosťou vygenerovanej celebritky som sa dnes rozhodla dať sem ženskú, ktorá nemá problém dať vám jednu po papuli, ak sa jej znepáči ako dýchate.

Michelle nedávno absolvovala fotenie pre časopis Cosmopolitan ako súčasť promo akcií okolo nového filmu Fast & Furious 156. Čo nového sa dá dať do stopäťdesiatehošiesteho pokračovania filmu o naháňačke áut, netuším, ale pomlčím, lebo veď keď sa dá spraviť aj z Paneláku jedna megatelenovela s miliónosemdtodeväťdesiatimisiedmimi časťami… Už si ani nespomínam, kedy som naposledy zapla telku a nešiel Panelák. Myslím, že naposledy to bolo vtedy, keď akurát prestali vysielať Akty X.

Michelle pre Cosmopolitan prezradila, že sa chystá dať si od herectva naozaj poriadnu pauzu. Takže Fast & Furius 6 môže byť posledný film, v ktorom si zahrá rolu drsňáčky, ktorá jej tak pekne prischla.

„Pravda je taká, že sa chystám dať herectvu na chvíľu zbohom  a presuniem sa na opačnú stranu kamery. Šla som do tohto biznisu s tým, že chcem písať. Čakala som trinásť rokov, kým som sa do toho pustila. Viete ako to bolí? Veľmi to bolí. Ale teraz som pripravená, a to znamená, že sa musím vzdať herectva. Pôjdem do hôr a dám každému zbohom. Som znamenie raka, takže je v mojej náture skrývať sa.“

 Michelle pre Cosmopolitan.

Michelle na červenom koberci.

Moja obľúbená momentka s Michelle.

Fast & Furious 6. 








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk