Gwyneth Paltrow je najkrajšia na svete

pridal dominique 26.4.2013 o 5:00


Žena, aby sme si to upresnili. Magazín People vie niečo viac ako bežný smrteľník, tak každý rok uverejňuje poradie najkrajších žien sveta. Majú byť krásne navonok, ale aj vo vnútri. Bože, super trápne klišé.

Minulý rok bola tou najkrajšou Beyonce Knowles. Mama Jablka (8) a Mojžiša (7) sa hrá na obyčajné dievča. Doma vraj behá len v džínoch, tričku a bez make-upu. Asi by jej mal niekto povedať, že obyčajný človek behá po byte v roztrhaných teplákoch a tričku s fľakom.

Takže Gwyneth je tou naj. Nepochybne je to krásna herečka, ale včera som videla v posilke asi dve Gwyneth. Chcem tým povedať, že je príliš všedná, nie, že stretávam jej klony. Na druhom mieste sa umiestnila Kerry Washington. To preto, aby si nebodaj niekto nemyslel, že magazín je rasistický. Nasleduje ďalšia plavovláska Amanda Seyfried a brunetka Zooey Deschanel. Jedna staršia pani (Jane Fonda), aby magazín nediskriminoval ženy v najlepších rokoch. A potom pár dám, ktoré sa im typovo hodili do rebríčka. Nezabudlo sa ani na krátkovlasé.Či už brunetky alebo blondínky. Ženy, každá z nás je krásna.

Ak ste ešte nevideli, tak ako bonus pridávam novú kampaň Dove. Dokazuje, že ženy sú krajšie ako si v skutočnosti myslia. A ešte jednu paródiu k tomu. Tá dokazuje, že muži sú škaredší, než si v skutočnosti myslia.

 

2. Kerry Washington

3. Amanda Seyfried

4. Zooey Deschanel

5. Jane Fonda

6. Jennifer Lawrence

7. Kelly Rowland

8. Halle Berry

9. Drew Barrymore

10. Pink

Dove…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk