Šokujúce!!! Sugar: „Odchádzam! Síce neviem kam a prečo, ale idem!“

pridal sugar 5.5.2013 o 14:15


Za takéto vyjadrenie by sa nehanbila ani Ivetka Bartošová. Titulok (zhotovil mi ho jeden redaktor z Nového Času za 50 eur a za… no povedzme, že len za 50 eur) má preto toľko výkričníkov, aby som upútala vašu pozornosť. Možno si ešte niektorí spomínate, ale písala som tu každý deň. Viac ako dva roky. A preto by bolo fayn povedať si zbohom. Povedať si niečo pekné, možno si nadať. Ale hlavne sa rozlúčiť.

Najmilší pikoškári,

Rok sa s rokom stretol, zima nakoniec pominula, narcisy rozkvitli, Severná Kórea namierila svoje zbrane, Poliakom sme za odmenu aj mi poslali skazené mäso, zemeguľa sa stále točí a sugar sa rozhodla vzdať svojej funkcie a prenechať žezlo mladším a vtipnejším…

Tu sa musím zastaviť, lebo predchádzajúce vety patria k tomu najhoršiemu, čo som kedy na tejto stránke vyťukala. „Rok sa s rokom stretol?“ ČTJ?! Že mi z toho nechty neodpadli! Idem si urobiť Močí to alebo teda Mojito. Vrátim sa.

Som späť.

Dlhšia pauza na pikoškách môjmu písaniu asi neurobila dobre. Nevadííííí. Hádam mi pomôže Mochitko. Inak je Mochito bez mäty ešte stále mochitom? Miesto mäty som doliala extra rum. Celkom dobrý deal. ??

Wow. Je čudné písať pikošku IBA o sebe. Bez toho, aby som vás informovala o tom, ktorá celebrita zas niečo vyviedla, podviedla, rozviedla alebo zviedla. Alebo bez toho, že by som poukázala na fakt, že Pali Habera sa už akosi zmieril s tým, že plešatie, kým Peter Nagy si ešte stále prehadzuje vlasy z temena na čelo. Hlavne si pridŕžaj ofinku, keď fúka, Peťo. To máte tak. Keď raz naspievate pesničku So mnou nikdy nezostarneš, snažíte sa držať tohto hesla. Ja som nikdy nič podobné nenaspievala a hoci plynutie času nenávidím a desí ma, netvárim sa, že mu nie sme  podriadení. A ten môj čas na pikoškách vypršal.

Viem, mala som vám to oznámiť oveľa skôr. Zaslúžili ste si to. Avšak naozaj som nevedela ako to celé dopadne. Vyzeralo to tak, že si nájdem čas na to, aby som vám sem-tam niečo napísala, aby som s vami nestratila kontakt. Nakoniec som zistila, že pikošky už do svojho dňa viac neviem vtesnať. Vôbec nebolo ľahké dať prednosť inej práci, pred touto stránkou, ale nikdy nikto nepovedal, že zásadné rozhodnutia sú ľahké.

Pikošky som písala či bola polnoc alebo ráno, či bol piatok večer, víkend, Vianoce dokonca aj na Nový rok. Písala som keď som bola chorá, nasratá, v depresii alebo sa mi vôbec nechcelo, ale vedela som, že vy na tú svoju pikoškársku dávku čakáte. A to ma poháňalo dopredu. Vaše komentáre, vaše pozitívne reakcie. Mnohé som si aj s nick-mi skopírovala do wordu a sem-tam si ich čítam, keď mi je smutno. A teraz mi je smutno. Pár dní som odkladala túto rozlúčku, lebo som nevedela čo napísať. Nenapadalo mi nič vhodné. Na opis niektorých pocitov proste slová nestačia.

Veľa z vás mi dávalo najavo, že ma čítate radi radi a to bol ten najúžasnejší dôvod, prečo v pikoškárčení pokračovať ďalej a ďalej a stále. Vždy keď som publishla článok čakala som čo k nemu zahlobíte (viete ma fakt baviť), či sa vám bude páčiť alebo to bude fail. Keď som nebola pri počítači, tak som stránku čekovala na mobile a verte, že mojim kamarátom to išlo dosť na nervy (najmä v kine a počas jednej svadby). Uverejnila som tu takmer 1500 článkov a každý pozitívny či negatívny koment som prežívala, akoby som len začínala.

Čo sa dialo na pikoškách som brala osobne, lebo som ich považovala za také moje dieťa. Keď som začínala bolo mojou úlohou tejto stránke poriadne namazať pánty (ha-ha namazať, už mám druhé mochito) a dať ich opäť do chodu. Snáď sa to podarilo. Teraz to zostáva v rukách dominique a zoe a ja im želám, aby sa pikošky rozrástli ešte viac, aby sa tu čitatelia – aby ste sa VY – cítili slobodne a nadvecou, aby ste sa bavili a zabudli na nie vždy láskavú realitu.

Mám vás rada, priatelia, a teraz už končím, lebo sa tu rozrevem a potom nebudem vidieť na monitor a napíšem niečo ako qqôksôlehqgb a vy tomu nebudete rozumieť

Takže majte sa! Je čas ísť

PS: Vlastne nikde nejdem, idem si urobiť kávu a pozerať Bučkovcov, lebo som nimi fascinovaná ako kedysi Norou a Kleopatrou. A Janove sexy zatemnené okuliare a stredoveké názory na ženy…vŕŕŕ. No, ktorá by nechcela byť jeho slúžkou? Ešte taká mala rada na záver: Ak nie ste si istí, kto je váš otec, pátrajte po tom. Lebo zdá sa, že Bučko muži majú deti všade. Vidíš Boris? Ide to aj bez miliónov a vuittoniek. Stačilo zostať bývať u mamy.

 

Ešte raz vám chcem všetkým poďakovať. Bolo to virtuálne priateľstvo, ale pre mňa možno jedno z najskutočnejších

 

Vaša sugar

 

 

Zaspievajme si. Na rozlúčku.



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk