Sarah Jessica Parker našuchorila hrivu

pridal zoe 7.5.2013 o 7:39


Jednoducho dnes musím vyjadriť znepokojenie nad evolučným vývinom všetkej zvery. 

Vojdem si do kúpelne ako každé ráno. Normálna rutina. Treba vypáliť bradavice a napraviť hrb. A tu ti mi vám v hornom rohu sedí pavúk. Ale, ježišikristepanenanebesiach, taký o veľkosti slona afrického. Kukám naňho. Kuká na mňa. Načahujem ruku. Zapínam ventilátor. Chyba, dopiche! Hýbať sa to začalo.V tom momente už stojím vo vani, v jednej ruke mobil, v druhej kefa, susedia za tenkými stenami stíchli, počuť len to pavúčie c-k, c-k, c-k a moje hysterické: „Ten cocot sa hýbe!“ Do toho volá mama. Dvihnem. Kričím do telefónu: „Ten cocot sa hýbe!“  Mama zloží. Bohvie čo si myslí.

O hodinu neskôr ležím schúlená v rohu vane a ticho plačem, keď mi volajú z práce, že kde kurňa som. To už sa vážne naštvem lebo zjavne nikto nerozumie závažnosti tejto situácie. Hnaná hnevom sa oborím na pavúka a vravím mu: „Odíď, dokelu! Odíď!“ Pozrú na mňa stovky jeho očí a hovorí mi: „Nejdem.“ No prisahám. PRI. SA. HÁM.

Nič to. O tri hodiny, dva hysáky a jednu zničenú kúpelňu neskôr vojdem do spálne a hneď pri dverách ma oveje vzduch, ktorý sa vytvoril podtlakom kmitajúcich krídel najväčšieho sršňa na celej madafakin planéte, ktorý by si teraz lietal sem a tam po byte keby prešiel cez dvere. Yebem to. Odchádzam na Nový Zéland, kde plánujem žiť ako ovca.

Och, hej. A Sarah Jessica Parker už oficiálne morfovala na punkového koňa.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk