Christina Aguilera sa lieni

pridal zoe 16.5.2013 o 16:57


Christina Aguilera musela zhodiť niekoľko vrstiev kože lebo na fotke z natáčania svojho nového hudobného videa, ktorú včera twítla vyzerá značne štíhlejšie. Háááááp….hááááápfotošopčííííí! Pardón. 

Christina si nedávno dala pauzu od porotcovania v The Voice, aby konečne popracovala aj na svojej hudobnej kariére, ktorá by (podľa môjho drzého názoru) vzhľadom na  jej vydarený hlas mohla byť tiež o niečo vydarenejšia. Keby nespievala také polodebiliny. Koľko fanúšikov Christiny mi asi teraz dalo virtuálnu facku…Nedbám. Áj em bjutifl nou médr vočju séj…

Okrem práce na svojej hudobnej kariére začala Christina aj pravidelne navštevovať posilňovňu a dokonca sa vraj opäť spojila so svojim niekdajším trénerom Tee Sorgem, ktorý ju vymakal a vyhladoval napríklad aj vtedy, keď mala také to na-štýl-Marilyn-Monroe-retro obdobie, ktoré nasledovalo hneď po jej som-ne-nor-mál-ny-gangster-z-ghetta období a predchádzalo jej veľa-kvázi-techno-duetov-či-čo-to-dpč-je období. A že tých období teda bolo…

A práve tieto schizofrenické tendencie tejto nepochybne talentovanej, ale mega otravnej speváčky skombinované s faktom, že vždy, keď otvorí ústa v The Voice, mám chuť rozmlátiť telku ovládačom majú za následok, že jej neverím ani blonďavý vlas na hlave. Lebo namiesto toho, aby bola ľudská a povedala, že: „Ta hej, tlustá som lebo som pribrala“ radšej povie „To zámerne. Konečne nemusím byť chudá. Vždy som chcela mať takéto krivky. Milujem svoje krivky.“ No taký trt. O pár mesiacov už bude mať znova 40 kíl aj s podpätkami a nové schizofrenické obdobie, ktoré jej opäť raz nezožeriem.

Christinina nová koža.

Christinina stará a podozrivo nedávna koža.

Nedávno so synom Maxom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk