Čo sa dialo tento týždeň

pridal zoe 19.5.2013 o 9:16


Tento týždeň na pikoškách sa točil prevažne okolo žien. Bilanciu nám vylepšil len Roberto Cavalli, ktorý je aj za desať mužov. Kto si chce ešte raz popásť oči pohľadom na jeho pidiriť, nech sa páči

Po traume, ktorú sme vám týmto privodili…týmto a ešte aj módnym strašiakom v podobe Vŕby Kováčovej, ste sa mohli zregenerovať pohľadom na Angelinine staré cecky a vybúriť v diskusii o Angelininých nových ceckách. Dominique vám tiež odhalila záhadu matky zo seriálu How I Met Your Mother a Jack vám prezradil ako bude nová séria seriálu prebiehať.

Takisto ste si mohli prečítať rozhovor a poočumovať fotky s herečkou Zoe Saldana a modelkou Rosie Huntington-Whiteley. Pre neskonalých romantikov a urputných zvedavcov, ktorí sledujú už aj tú milióntisícevätstošesťdesiatupiatu časť Paneláku, aby sa dozvedeli, s kým to bude tento týždeň ťahať Mórová, pre tých sme tu mali večne usmievavého Kanyu Westa a jeho milovanú kosatku Willyho, Ritu Ora s Calvinom Harrisom a Nayu Riveru s Big Seanom.  Na dotvorenie romantickej atmosféry, či už doma alebo v kancelárii, ste si mohli pustiť napríklad Daddy Cool od Boney M.

Koniec týždňa bol o červených kobercoch v Cannes a nezvestných nohavičkách celebrít.  Fotky z filmového festivalu v Cannes ešte doplním o pár ľudí aj o rozšafného Leonarda DiCapria, ktorý sa včera v Cannes obklopoval na párty výhradne ženami.

Beťár jeden flirtoval so ženou číslo jedna.

So ženou číslo dva.

Žene číslo tri sa lepšie prizrel na zúbok zadok.

Lea ľúbiť veľa žien. Leo šťastný.

Na filmovom festivale v Cannes sa tento rok aj strieľalo. Konkrétne počas interview s Christophom Waltzom, ktorý si zahral v Django Unchained. Po zaznení výstrelov pódium v Cannes evakuovali a strelca do niekoľkých minút zatkli. Nikomu sa nič nestalo.

Christoph Waltz.

Rooney Mara v Cannes.

Eva Longoria.

Doutzen Kroes.

Cheryl Cole.

Osadenstvo filmu Hunger Games; Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence a Sam Claflin.

Čo ste sa tento týžeň ešte nedočítali je napríklad fakt, že Rumer Willis sa tento týždeň vybrala s mamičkou Demi Moore na hodinu jógy. To by ani nebolo bývalo bolo také nezvyčajné, kebyže sa Rumer po mamičkinom rozchode s Ashtonom Kutcherom nepostavila na stranu Ashtona a neprestala sa s mamičkou baviť. Tento týždeň teda podnikli krok k uzmiereniu. Demi sa s Ashtonom, len tak mimochodom, ešte stále nerozviedla. Dôvodom sú finančné spory, Demi vraj potrebuje niekoľko miliónov od Ashtona navyše, aby si mohla dať zrenovovať byt. Ashton sa zatiaľ prechádza po Londýne s Milou Kunis, ktorá  mimo červeného koberca vždy nápadne pripomína požutú fretku.

Rumer Willis na ceste z jógy už s kamoškou.

Ashton Kutcher a Mila Kunis na prechádzke po Londýne.

V Londýne sa momentálne nacházajú aj Channing Tatum so svojou tehotnou Jennou Dewan-Tatum.

Na opačnom konci zemegule sa opäť raz stretli Reese Witherspoon so svojim exmanželom Ryanom Phillipom. Spoločne aj so svojimi terajšími partnermi sledovali zápas ich syna Declana.

Johnymu Deppovi sa tento týžeň dostalo veľkej pocty, keď po ňom jeden vedec, ktorý je zároveň aj Deppovým veľkým fanúšikom, pomenoval 506 miliónov rokov starú fosíliu vyhynutého morského živočícha. Dal jej meno Edward Scissorhands, podľa Deppovej role vo filme Tima Burtona, pretože mu jej pazúry pripomínali nožnice, ktoré mal Edward vo filme miesto rúk.

Fosília.

Johny Depp ako Edward Scissorhands.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk