Vyhraj viac ako kilo lentiliek!

pridal NoName 21.5.2013 o 8:39


Existujú drobnosti, ktoré bezpečne kedykoľvek pripomenú detstvo. Jednou z nich sú určite aj Lentilky, takže s blížiacim sa dňom detí a tým, že spoločnosť Nestlé prichádza na trh s limitovanou edíciou Lentilky Dievčatá & Chlapci, sme pre vás pripravili súťaž o viac než kilo lentiliek, ktoré bude môcť vyhrať jedna alebo jeden z vás.

Ak vyhráte môžete si napríklad spraviť lentilkovú párty, kde sa budete prejedať lentilkami, prípadne ponúknete vytešenej návšteve  muffiny, ktoré si samy ozdobíte lentilkami.

Dievčatá majú ružovú alebo fialovú verziu a chalani modrú a žltú. Tie mladšie ročníky možno  okrem farby zaujme aj obal so štyrmi hrdinami. Každý hrdina má svoj príbeh, ktorý si budete môcť prečítať na škatuľke a celý príbeh nájdete vo forme komixov od 12.5.2013 na www.lentilky.sk.

Súťaž trvá do 03.06.2013 a stačí len správne odpovedať na jednoduchú otázku uvedenú nižšie.

Pikoška:
Ich výroba začala v roku 1907 v moravskom mestečku Holešov, kde sa čiastočne vyrábajú dodnes. Vďaka technologickému pokroku sa zmodernizovala ich výroba a vylepšila receptúra, avšak stále dokážu tieto farebné sladkosti vykúzliť na tvárach nefalšovaný úsmev a radosť.

Výhercovia z predošlých súťaží:
Vyhraj CD a lístky od kapely Polemic
CD: Simona Lisická, Dominika Zacharová
lístky: Zuzana Cechová (Čadca), Martina Kiseľová (Martin), Soňa Petrovičová (Nového Mesto), Terézia Kandráčová (Košice)
Vyhraj podpísaný album od kapely 4D
Martina Chlpáňová (Vidiná),  Pavel Duffek (Holíč), Františka Bednárová (Prešov)



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk