O Chrisovi a Rihanne

pridal zoe 23.5.2013 o 5:30


Kde bolo tam bolo, teraz tomu už tak nie je, ale raz tomu tak bolo, že Rihanna a Chris bývali boli spolu a ani losangelský súdny príkaz ich nedokázal rozdeliť. 

Ale nie každá rozprávka sa končí šťastne a nič na svete nie je večné. Len ten Panelák. Staral sa Chris a starala sa Rihanna o ich spoločnú papraď až raz jedného dňa nasrala nehorázne papraď Chrisa a tak jej Chris listy vytrhal. Plakala Rihanna a plakal Chris. Keď svitla teplá nedeľa, ranená papraď umrela…

Aspoň si to tak široká verejnosť myslela. Nikto netušil, že Chris listy vytrhal, ale korene nechal. Chris pozbavený Rihanninej prítomnosti chodil po svete a spieval sladké túžby, túžby po kráse spieval peknotou nadšený. Takto nejako: „I got a lot of money but that no mean shit cause I need you, honey“. Rihanna začula jeho zúfalú a srdcervúcu pieseň, postavila sa nad kvetináč, v ktorom bývala ich spoločná papraď a takto plakala: „Ai, zde leží zem ta, před okem mým selzy ronícím, někdy kolébka, nyní národu mého rakev“ . Rihannine zázračné slzy vdýchli život koreňom, ktoré sa skrývali pod zeminou a papraď začala opäť klíčiť.

Rihanna a Chris opäť našli k sebe cestu a chvíľku si žili šťastne aj so svojou papraďou, až kým to znova neposrali. Chris povedal: „Budem sólo. Myslím tým, že na konci dňa si malá robí to, čo chce, cestuje. Stále tam bude láska. Som dospelý muž, proste sa musím pohnúť ďalej… Ľudia sú rozdielni, majú rôzdielne potreby a priania. Nakoniec, ona je ešte mladé dievča. Nemôžem sa starať o niekoho tak mladého…A ja som mladý tiež.“ A rozprávke bol koniec.

Rozprávka sa skončila a začala sa twitter vojna medzi Chrisom a Rihannou. Chris bombardoval: „Nie je moja, ak je každého iného“. Rihanna strieľala: „Láska nie je pre deti“, ale môj osobný favorit bola Rihannina atómovka pravdepodobne odkazujúca na Chrisovo záletníctvo, ale pokojne mohla hovoriť aj o sebe: „Ak sa kvôli tebe vzdám všetkých štetiek a aj tak nám to nevyjde, dlhuješ mi nejaké štetky“.

(Tohtoroční maturanti majú za úlohu nájsť v texte tri úplne nenápadné odkazy na  diela slovenskej literárnej tvorby. )

Chris Brown sa zrejme dal znova dokopy so svojou bývalou Karreuche Tran, s ktorou oslavoval svoje narodeniny a najnovšie sa s ním ocitla aj pri menšej dopravnej nehode.

Karreuche sa starie aj do twitter vojny medzi Chrisom a Rihannou. Nedávno zverejnila fotku svojho zadku v Chrisovej tvári.

Rihanna na oplátku včera zverejnila fotku vlastného zadku z natáčania nového hudobného videa.

Rihanna včera na ceste do štúdia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk