Zadebnite okná a zamknite deti do pivnice, Paris Hilton je späť!

pridal zoe 24.5.2013 o 9:35


Paris Hilton vystrčila svoje jebavičnaté ľavé oko z diery, v ktorej sa poslednú dobu ukrývala, aby na nás teraz mohla poštvať všetku zlobu, ktorú v diere tíško kula. 

A keď hovorím zlobu, myslím tým jej hudobný tachľechnt , ktorým sa nás všetkých pokúšala zabiť už v roku 2006. Táto úplne zbytočná osoba spolupracovala v novembri 2012 s raperom Lil Waynom na piesni, ktorú nik nepozná lebo veď strašná pichovina je to. To malo Lil Waynovi o niečom vypovedať, ale Lil mal tento rok toľko záchvatov, že ho súdnosť musela už nadobro opustiť, keď sa rozhodol podpísať s Paris zmluvu s jeho nahrávacím štúdiom Young Money Entertainment, ktoré okrem iného spolupracuje s Nicki Minaj, Drakeom či Soulja Boyom.

Paris sa chystá vypustiť na nás housový album v spolupráci s Afrojackom, čo je veľmi zaujímavá a nečakaná kombinácia, keďže Afrojack sa v minulosti o Parisiných dídžejských zručnostiach vyjadril takto:

„Videl som to a bolo to…ech…Myslím si, že je veľmi dôležité, keď idete hrať pre dav ľudí a robiť dídžeja, že si naozaj dáte tu námahu a nacvičíte si ako sa stať dídžejom…A tiež to bolo nahrané vopred.“

Tak. A všetci talentovaní ľudia si môžu ďalej zlostne dupať nožičkami a prosiť nebesá o nahrávaciu zmluvu, lebo kým im ľavé oko nebude zanášať aspoň tak ako to Parisino, tak majú smolu. Nikto s nimi nebude chcieť podpísať zmluvu. Musia to mať v oku…

Boh s nami.

Paris s frajerom Riverom Viiperim na filmovom festivale v Cannes. Fujcipána!

Parisin prvý pokus o masovú vraždu.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk