Jej tehotnosť Kim Kardashian v bikinách

pridal zoe 25.5.2013 o 10:21


Kim Kardashian nám predviedla hneď niekoľko plaviek a všetky tehuľky sa teraz môžu inšpirovať tehotenskou plážovou módou podľa Kim. Sledujte nás aj naďalej, nabudúce vám prinesieme návod ako si ušiť vlastné pončo podľa vzoru z Burdy. 

Kim Kardashian sa prednedávnom slnila na dovolenke v Grécku spoločne so svojou rodinou a samozrejme, že bez svojho vysmiateho chlapa, Kanyeho.  Ten chýba aj na novej spoločnej rodinnej fotografii a chýbal aj pri vyšetrení, kde Kim prezradili pohlavie dieťaťa. Aby som nášmu slniečku nekrivdila, Kanye sa týchto aktivít nezúčastnil z toho dôvodu, že Kim má potrebu mať pri všetkých týchto aktivitách okolo seba 7 kamier, aby bol materiál na tú jej stupídnu reality show, čoho sa Kanye odmieta zúčastňovať.

V upútavke na reality show sa Kim pýta: „How the fuck did I get like this?“, čo v preklade znamená: „Juj,  ako to, že som pribrala?“. Ako asi. Presne tak, ako si sa stala slávnou, Kim. Vtáčiky a včeličky… Hady a rebríky… Párky a šišky…

Kim Kardashian v Grécku.

S neterou.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk