Zoe Saldana už nie je sama. Má piráta

pridal dominique 29.5.2013 o 5:54


Lebo to sa v Hollywoode nenosí, ale to už isto viete. Zoe definitívne prestala plakať za Bradleym Cooperom či vyrábať wúdú bábiky mladej modelky, s ktorou momentálne randí. Dojedla posledné zvyšky nízkotučnej zmrzliny z mrazáku, nahodila sa a zbalila talianskeho umelca Marca Perega.

Tak nejako to bolo. Správy o tom, že v jej živote jenový chlap, sa začali šíriť len nedávno, keď pár videli držať sa za ruky na afterke Star Trek Into Darkness v New York City. Super tajné zdroje pre médiá tvrdili, že je Zoe super šťastná a Marco je správny chlap s dobru energiou. Utajené zdroje vedia vždy dokonale odhadnúť každého.

Marcovo meno, alebo jeho brada sa mi zdali nejaké povedomé, tak som trošku gúglila a Marco je ten, ktorý vytvoril pre londýnske Madame Tussauds mŕtvu voskovú Amy s popisom: „Jediná dobrá rocková hviezda je mŕtva rocková hviezda.“ Sochár je tiež považovaný za takého talianskeho Deppa a priatelia ho prezývajú Pirát.

 

Zoe Saldana a Marco Perego nakupujú na dovolenke v Taliansku

Umenie…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk