Katherine Heigl je klásna

pridal zoe 30.5.2013 o 11:58


Ako oblázok.

Okej, aby som nebola až taká sviňa ako tie svine, ktoré o nej napísali, že hysterčí a vrieska v reštaurácii pri obede a ako dôkazový materiál im poslúžili práve tieto fotky, na ktorých si chúďa žieňa evidentne kýchlo, tak poviem, že Katherine má na týchto fotkách tvár holú ako riť batoľaťa lebo práve vyšla z relaxačného centra, kde ju celú vybrúsili a naleštili. Apráve sa nachádza v strede kýchu. Áno, kýchu. K tomuto dňu som ratifikovala nové slovo v slovenskom jazyku a zrušila som slovo „pazucha“ lebo sa mi nepáči a odteraz sa bude hovoriť len „pazu“. To „cha“ to špatilo. No a moje choré ja, ktoré sa úchylne vyžíva v momentkách sem muselo hodiť tieto inkriminujúce fotografie.

Katherine (34) si užívala deň so svojom mamkou v kúpeľoch a na spoločnom obede.  Katherine práve donatáčala komédiu North of Hell, v ktorom si zahrá bipolárnu ženu s obsesívno-kompulzívnou poruchou. Ak si spomínate na Katherinine niekdajšie blbé vyjadrenia o seriáli Greys Anatomy, ktorý ju preslávil, tak zrejme tušíte, že jej rola sadla ako uliata.

Katherine Heigl ani sopeľ neskryje.

Pred relaxačným centrom s mamčou.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk