Beyonce, prečo odrbávaš?!

pridal zoe 3.6.2013 o 21:49


Keď Beyonce zrušila počas svojej koncertnej šnúry vystúpenie zo zdravotných dôvodov, všetkému bulváru začali tikať biologické hodiny a matersky založení reportéri začali hlásiť, že speváčka očakáva svoje druhé dieťa. Ale jednu, že strašne klišé rétorickú otázku vám teraz položím; je tomu naozaj tak? Bohvie…

Lebo Beyonce nám to nepovie. Oficiálnym dôvodom zrušeného vystúpenia vraj bola tonsilitída a celkové fyzické vyčerpanie speváčky. A napriek všetkému, čo sa popísalo, ani Beyonce ani Jay-Z sa ku klebetám o speváčkinom druhom tehotenstve oficiálne ani slovkom nevyjadrili. Cez víkend v Today show dali Beyonce šancu priamo sa vyjadriť k tejto téme následovným  vyjadrením hostiteľky:

„Ľutovala by som, keby som ti neposkytla šancu vyjadriť sa ku akýmkoľvek klebetám o tom, že si v očakávaní…“

Načo reagovala Beyonce takto:

„Aké klebety? Neviem, o čom hovoríte…“ 

Kebyže bola ešte viac ukecaná, tak je to s ňou na nevydržanie. Beoyncine podozrivé reakcie na správy o jej tehotenstve sú v prudkom rozpore s dôkazovým materiálom v podobe fotografií na jej sociálnych sieťach, na ktorých si napríklad kľudne popíja víno v manželovom lone. Berúc do úvahy fakt, akým štýlom prekvapila, keď oznámila svoje prvé tehotenstvo a potom mohutne mlčala, keď jej tehotenské brucho vyhlásili za molitan, tak mám silné podozrenie, že Beyonce si z dráždenia bulváru urobila silnú záľubu a šikovný marketingový ťah v jednom. Nikto s vami nevydrbe tak ako žena. Len štát.

Cez víkend sa Beyonce s Jay- Zím vybrali do kina na Ironmana 3.

Na sociálne siete pridala fotografie zo súkromného albumu.

Fotografia z posledného koncertného turné.

Takto Beyonce oznámila svoje prvé tehotenstvo.

Toto brucho bolo vyhlásené za falošné.

Blue Ivy na vlastnej režisérskej stoličke. Otázka do pléna: Ak sa Beyoncino prvé dieťa volá Modrý Brečtan, čo si myslíte, ako by sa volalo druhé? Purpurová Ďatelina je môj tip…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk