Miley Cyrus je zeksy

pridal zoe 3.6.2013 o 20:05


Keď oprášila Boratove plavky, všetky penisy v Mileyinej bezprostrednej blízkosti sa zahanbene zahľadeli do zeme.  

Miley kuje diabolský plán sprzniť naše zvukové vnemy svojim hudobným comebackom. Práve jej vyšiel nový singel, ktorý som si dnes mala vrámci všeobecnej informovanosti vypočuť, ale urgentne som si musela odžmolkovať sveter. V júni, doriťe! Kebyže chcelo prestať chčať, tak mne sa možno bude chcieť prestať vystreľovať mokrý dáždnik ľuďom do chrbta, kebyže ma ľudia prestanú srať tým, že si na truc chodia davovo v slimačom tempe a zaberajú celý chodník a ani obísť ich ani nič sa nedá a keď im začnete zabodávať dáždnik do chrbta, aby ste sa svojpomocne predrali tým nehoráznym davom, tak sa na vás osopí hysterická ženská, že prečo bodáte do prvákov a vy si odrazu uvedomíte, že pri najbližšom možnom riziku vlastného rozmnoženia sa, sa budete musieť vopred dobrovoľne udať na sociálke.

Milein nový singel sa volá We Can´t Stop, čo mňa osobne veľmi mrzí lebo ja by som si veľmi želala, aby prestala. Promočné fotografie k novému albumu by tiež skôr mohli nebyť ako byť. Miley vyplienila Boratovu garderóbu a odetá v monakinách, ktoré vyzerajú presne tak špatne ako znejú, sa snaží vyšplhať sa na vrchol hudobných priečok. Ak urobí duet s Paris Hilton, tak si permanentne zablokujem zvukovod centrofixou.

Majline promo fotografie k jej novému albumu.

Cez víkend nafotila Miley sériu fotiek vo veľmi hrubom kondóme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk