Kto neznáša koho?

pridal dominique 4.6.2013 o 14:03


Samozrejme v Hollywoode. Aj celebrity sú len ľudia. Majú však viac prachov a tiež viac času na riešenie zbytočností.

Charlie Sheen sa nebojí nikoho. Ani vlastného zamestnávateľa. O tvorcovi seriálu Two and a Half Men Chuckovi Lorreovi si povedal svoje. A dostal padáka.

Drake a Chris Brown sa nikdy nemuseli, ale keď Drake povedal Chrisovi na párty, že spal s jeho životnou láskou (Rihannou), mierumilovný Chris sa neudržal a s Drakeom sa vraj pobil. Nečakane.

Taylor Swift vyzerá, že nemá zmysel pre humor a naozaj ho nemá. Tina Fey a Amy Poehler si z nej na Golden Globes robili srandu. Neskôr ich za to ohovárala v nejednom magazíne.

Madonna a Gwyneth Paltrow boli super kamošky. Nikto nevie čo sa medzi nimi naozaj stalo, ale keď sa stretnú na nejakom odovzdávaní cien či premiére filmu, zďaleka sa obchádzajú a svoje priateľstvo či nepriateľstvo ďalej nekomentujú.

O vojne medzi Christinou Aguilerou a Kelly Osbourne sme už písali. Začala ju Kelly, keď sa jej podarilo schudnúť. Vtedy sa z nej totiž stal expert na módu a najväčším hobby komentovanie hmotnosti Christiny.

Prirodzene opálený boháč so zlatou sexy hrivou Donald Trump sa rád púšťa do kritizovania politikov. V žalúdku mu najviac leží Barack Obama. Bol to práve Donald, ktorý tvrdil, že Barack sa nenarodil v USA a teda nemôže byť prezidentom.

Nie je tajomstvom, že Chelsea Handler (ktorá je náhodou kamoška Jennifer Aniston) neznáša Angelinu Jolie. Vraj vyzerá ako démon a má v sebe zlú energiu.

Čudujem sa, že tieto dve nie sú BFF. Možno by aj boli, keby Lindsay Lohan neštvalo, že Amanda Bynes berie drogy bez toho, aby musela chodiť každý týždeň na rahabilitáciu či do basy. O Amande sa momentálne píše viac než dosť, lebo jej prepína. A poriadne. Jej rodičia tvrdia, že Amanda trpí ťažkou schizofréniou, čo by veľa vysvetľovalo. Nedávno si dala operovať nos. Zase.

Obe sa narodili bohaté, pekné, natočili sex tape, preslávili sa v reality show a sú zbytočné. Svetu však stačí obdivovať či ohovárať len jednu zbytočnú ženu, a tak vystriedala Kim na tróne Paris. Obe boli kamošky, až kým Paris nezistila, že je tá menej slávna z dvojice. Ani ohovárať zadok Kim jej nepomohlo.

Mariah Carey a Nicki Minaj sedeli za jedným stolom a v show American Idol. V skratke – nesadli si, ohovárali sa, nadávali si.

Lohanovci sú rodinka hodná vlastnej reality show. Michael a Dina Lohan sa už síce rozviedli, ale stále si majú čo povedať. O tom kto je horší rodič sa najradšej hádajú prostredníctvom médií.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk