Cara Delevingne je nová Kate Moss

pridal dominique 6.6.2013 o 5:00


Povedal to o nej Mario Testino a odvtedy sa to s ňou ťahá. Cara je tak ako Kate Britka, ale na rozdiel od slávnej modelky menej prepitá a menej vráskavá.

Cara Delevingne sa narodila 12.8.1992 v Londýne do bohatej rodiny. Jej otec je ťažký milionár s titulom sir a mama osobná štylistka. Jej najlepšou priateľkou je speváčka Rita Ora, s ktorou vymetajú anglické párty. Jej dedko je zase bývalý vydavateľ časopisu Queen.

Cara a jej hrubé obočie je momentálne in. Objavila sa na každej možnej titulke prestížnych magazínov, stala sa tvárou kolekcie Chanel Croisiere, parfumu Burberry Body Tender a mnohých ďalších. Karl Lagerfeld na ňu nedá dopustiť. Obdivuje na nej jej osobnosť, divokosť, nespútanosť.

Modelka bola zaradená medzi tisíc najvplyvnejších ľudí v Londýne a minulý rok získala cenu Model of the year na odovzdávaní British Fashion Awards.

Napriek tomu, že je úspešná tvrdí, že modeling ju až tak nebaví a chce byť herečkou. Vraj je na to ako stvorená. Dokazuje to aj na twitteri, kde pravidelne prispieva krátkymi videami. Sen sa jej splnil, keď si zahrala malú úlohu princeznej vo filme Anna Karenina, ale stále čaká na lepšie ponuky. Slávnou chce byť za každú cenu a onedlho sa vraj predstaví i v úlohe speváčky.

 

Glamour Women of the Year Awards 2013

Karl a Cara







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk