Gaga ako družička

pridal zoe 10.6.2013 o 17:41


Lady Gaga sa momentálne nachádza v Cabo kvôli svadbe svojej najlepšej priateľky, ktorej robila počas víkendu družičku.

Okrem tej teatrálnej blonďavej parochne a hojnejšieho nánosu mejkapu nebolo na Gage badať žiadne excesívne kusy chlpatého oblečenia, mäsa, chodúľovitých topánok, ba ani vražednej manikúry. Vydávala sa jej kamoška Bo O´Connor a Gaga sa z toho určite len tíško tešila. Vnútri. Lebo vonkajšie známky radosti neboli nájdené. Mám taký silný pocit v ľavom kolene, že Gaga má masku aj keď nemá masku.

Pár dní pred svadbou sa Gaga v Cabo opaľovala a paparazzom neušiel fakt, že Gaga zhodila zopár kíl, ktoré nabrala počas svojho posledného turné. Gaga sa vtedy vyjadrila, že od detstva trpela tým, že nikdy nemala úplnú kontrolu nad svojou váhou. Tiež povedala:

„Môj priateľ je radšej, keď som zaoblenejšia. Keď jem a žijem zdravo a nestarám sa o to, ako vyzerám, vtedy som šťastná. Najšťastnejšia. Nepodľahnem nátlaku a kritike a nebudem kvôli tomu hysterčiť.“

Hej. To aj Christina hovorila, že je šťastná prešťastná, keď má riť veľkú ako lodný prístav. Vy sa stále takto dušujete a potom zázračne schudnete, ale vtedy už nepoviete, že vám chýba ten váš lodný prístav…

Gagin priateľ je už dlhšiu dobu Taylor Kinney, ktorého možno poznáte ako vlkolaka zo seriálu The Vampire Diaries.

Lady Gaga ako družička na svadbe.

A pár dní predtým pri opaľovaní.

Gagin odpadnutý necht, ktorý akýsi šťastlivec našiel na pódiu po koncerte sa vydražil za 13 tisíc dolárov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk