Och, už aj ty, Pink?!

pridal zoe 10.6.2013 o 16:54


Speváčke Pink vyrašil na pravej polovici gebule podivuhodný pačes. 

Druhá polovica Pinkinej gebule zostala vyholená a tým pádom sa Pink pridala k tým holyvúdskym idiotom, ktorí sa nás silou- mocou snažia presvedčiť, že vyholiť si polovicu gebule a tú druhú nechať zarastenú je mučo sexy. Nie je. Vyzerá to presne tak idiotsky ako keď si strčíte fixku do pravej nosnej dierky, ale ľavú necháte prázdnu.

Celé toto holyvúdske ťaženie na holé hlavy považujem za rafinovaný manéver ako zošpatiť všetky ženy sveta. Všetky slabomyseľné trinásťročné chúďatká si totiž teraz doma pomyslia, že „veď, keď to nosí Rihanna, tak to musí byť in“ a vyholí si polku gebule. A ani ju za to mama nestrepe. Tie mamy už dnes tiež nie sú to, čo bývali. Kam sa podeli vyprážané rezne medzi dvoma krajcami chleba, keď ide decko na výlet, nanútené tesné kamaše pod rifľami v zime a výprask len tak pre istotu?! Späť k holým hlavám; milé ženy, ak si začnete holiť polovicu lebene, tak sa potom mohutne nečudujte, keď si váš chlap začne holiť len polovicu vajca.

Dohovorila som.

Pink si užíva posledné týždne s rodinou. 25-teho júna jej totižto začína svetové koncertné turné s názvom „Truth About Love“, ktoré odpichne v Austrálii. Malá Vŕba pekne rýchlo vyrástla. Pinkin pačes vyrástol ešte rýchlejšie.

Galéria polovyholených hláv

Rihanna

Avril Lavigne

Ellie Goulding

Cassie

Že Cassie vyzerá sexy aj s poloholou hlavou? Ešte raz si dáme Cassie…

Willow Smith

Amanda Bynes

Kesha

Kesha túto módnu kravinu dotiahla ešte ďalej a nechala si do lysiny nabiť klince.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk