Ako Katy Perry a Peňo Patizón do hory chodia

pridal zoe 11.6.2013 o 19:41


…a tak sa z hory ozýva. 

Toto možno bude, drahí milovaní, blud ako oči. Ale Katy Perry a Peňo sú teraz v médiách omieľaní ako potenciálny nový pár. Okatí svedkovia tvrdia, že ich spolu videli už pri viacerých príležitostiach. Naposledy sa vraj spolu vybrali na koncert speváčky Bjork. Ale dočkajte času, husi klasu. Ono by to všetko možno aj bolo uveriteľné, ale dôkazový materiál nikde a ja neuverím pokým na vlastné očné buľvy neuvidím.

Ak by to však náhodou pravda bola, tak si Peňo už nemohol nájsť väčší protipól svojej bývalej- Kristy Stewartovej Hlave Vyhulenej z Boží vůle si ani ani tričko neoperiem a ani vlasy neučešem. Katy Perry strieľa z ceciek šľahačka, šaty má ušité z cukrovej vaty a serie výhradne lentilky. Jedna sa snaží vyzerať ak satanášovo zanedbané semä a tá druhá vyzerá ako zúbková víla na extáze. Či by to len nebolo zábavné sledovať…

Katy Perry má oproti Kriste dve veľké výhody. Ľavú a pravú.

Katy a Peňo. Klásni.

Kristen podpísala zmluvu hneď na dva filmy, ktorých natáčanie začína už toto leto. Zahrá si vo filmoch Camp X-Ray a Sils Maria. Dni pred natáčaním trávi so svojimi priateľmi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk