…a pribudla nám ďalšia Kardashian

pridal zoe 16.6.2013 o 14:15


Kim Kardashian včera o pol druhej ráno porodila nový prírastok do klanu Kardashianovcov. Ako inak, dievča. 

Kimina dcéra sa narodila predčasne o celý jeden mesiac. Termín pôrodu bol pôvodne určený na 11-teho júla (rovnako ako Kate Middleton), ale Kim prijali v nemocnici už v piatok kvôli pretrvávajúcim kontrakciám a v sobotu o pol druhej porodila dcéru prirodzeným spôsobom. Kanye West a Kimina psycho mama boli údajne celý čas pri nej. Priebeh pôrodu si budete môcť pozrieť o pár dní, keď sa Kiminej mame podarí výhodne predať amatérske video natočené jej mobilom.

Malá Kardashianová sa momentálne nachádza v inkubátore a mama Kim v luxusnom privátnom apartmáne v Cedars- Sinai Medical Centre v Beverly Hills. Kim pôvodne plánovala porodiť cisárskym rezom, čo však nebolo možné kvôli údajnej infekcii.  Obe Kardashianové sú vraj zdravé a v úplnom poriadku. Kim už stihla twítnuť, že malá „má čierne vlásky a vyzerá presne ako ja“. Fotku malej uvidíte hneď ako si ju akýsi magazín kúpi za cca. sbdemstoštypäťosemdsať miliónov dolárov.

Tehotná Kim je minulosť.

Ešte len nedávno oslavovala Kim svoju baby shower spolu so svojimi sestrami, Mel B, Kelly Osbourne a inými transvestitami.

A oficiálne ohlasujeme príchod starej, síce stále otravnej a hlúpej ako tank, ale menej tehotnej a viac očiam lahodiacej Kim:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk