Cristiano Ronaldo nápadne pripomína Johnnyho Brava

pridal zoe 17.6.2013 o 16:33


Lebo nemôžem hneď do titulku napísať, že vyzerá ako cocot. Šak som dáma…

Cristiano Ronaldo (28) je jeden z tých klobáskov, čo sa radi hrajú s loptou a mesačne za to dostávajú viac než ročne všetci slovenskí učitelia dokopy. Tento klobásko je tiež z pre mňa nie celkom pochopiteľných príčin porovnávaný s Davidom Beckhamom, ale to pravdepodobne akýmsi nedopatrením vzniklo na základe faktu, že David je už roky rokúce idolom všetkých metrosexuálov a Ronaldo je ešte o kus ďalej…

Nemožno mi napísať, že je to kus chlapa, lebo kus chlapa nedrží v jednej ruke fľaštičku s gélom na vlasy, v druhej fén, nežmurká na seba do zrkadla, netrčí mu kvetinka zo zadku a nevraví mi: „Moja, napichni mi špekáčik na paličku, ja som to ešte nerobil a dohasína ti oheň“.  To posledné je, bohužiaľ, pravdivý príbeh a ja sa už dlhšiu dobu čudujem, kam sa podeli všetci chlapskí chlapi. Či ich hipsteri napchali do príliš úzkych nohavíc a či ich Rytmus ovešal zlatou reťázkou… Ešte aj keď dnes vojdem do posilňovne, tak tam na mňa namiesto chlapov čakajú morfované hlavohrude vzniknuté zánikom krčnej časti tela spôsobené nadmerným jednotvárnym dvíhaním najťažšej činky v miestnosti a príslušným neprestajným obzeraním si svojich svalov v zrkadle a ja už len čakám kedy jedného dňa vojdem a zistím, že im už úplne zanikli hlavy.

No nič. Ešteže je tu Thor a jeho kladivo. Ak viete, čo tým myslím…

Cristiano Ronaldo a jeho dve frajerky si užívajú leto na jachte

Frajerka trucuje

A ide sa žžžžúúúrovať…

A ešte fotečka pred žžžúúrom…

A keď už si myslíte, že ste konečne narazili na chlapa… Bradley Cooper je v natáčkach a papučkách

…a aj starý rocker Steven Tyler je v kvetovanej sukni a na krivých nohách má čerstvú pedikúru







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk