Pozerajte sa na mňa! Všetci…všetci sa na mňa pozrite! Aj ty! Už sa pozeráš?! Oči na mňa…šup šup!

pridal zoe 24.6.2013 o 15:31


Takto nejako by som opísala pokus Miley Cyrus o prechod z presladenej detskej hviezdičky na dnešné punk-rockové čudo.

Miley teraz tú pozornosť možno naozaj potrebuje lebo taký album, aký teraz nahrala sa nepredá sám. Miley na seba už dlhšiu dobu upozorňuje kreatívnymi outfitmi všeho druhu od sado-maso inšpirovanými koženými gaťami po bejzbalovou ligou inšpirovaný dres a striptérsku obuv. Neberte ma v zlom. Musím povedať, že dievča má naozaj, ako my tu tomu na východe občas nadávame, šaľené nohy. Problém je v tom, že ani šaľené nohy a ani šaľené telo nevykompenzuje iné aspekty jej osobnosti. Mám z nej taký pocit v mojom treťom oku, že sa nás všetkých snaží o niečom presvedčiť, ale ešte stále som tak úplne neprišla na to, čo by to malo byť.

Celá Miley je niečo na ten spôsob ako keď Rachel v Priateľoch piekla typický anglický vrstvený koláč, stránky sa jej zlepili dokopy a pokombinovala ho s typickým anglickým slaným pastierskym koláčom. A medzi piškótami, džemom a banánmi sa ocitlo hovädzie mäso a hrášok. A ako povedal Joey; džem dobrý, šľahačka dobrá i mäso dobré, ale Rossovi to celé chutilo ako nohy. A tak je to aj s Miley. Telo dobré, ale celá dokopy chutí ako nohy. Veľmi sa snaží byť vrstveným koláčom, ale všetci tam vidíme tú hovädzinu a hrášok… že aká hlboká myšlienka toto?!

Tak som len tak pre srandu zozbierala niekoľko Mileyiných posledných outfitov a začínam tým najnovším…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk