Tom Cruise má novú obeť. Jessicu White

pridal dominique 26.6.2013 o 18:52


Padla do jeho pazúrov. Prečo, nevedno. Asi bude hlúpejšia a šibnutejšia, ako vyzerá.

U Katie Holmes sa zatmenie mysle dalo ešte ospravedlniť. Bola mladá, naivná a v puberte jej nad posteľou visel plagát Toma Cruisa. Ktorá z nás by sa nechcela vydať za svojho idola? Takého ako napríklad Ryan Gosling. Určite nie za Thomasa DeLonga z Blink-182. Hoci, keby ma požiada o ruku v šestnástich… Skrátka, bolo to u nej ospravedlniteľné.

Odvtedy prešli médiami fotky strhanej mamičky Kate, útek od Toma, preberanie scientológie a podobne. Človek by si myslel, že Tom si už neškrtne, ale našťastie sú na svete aj pekné psychopatky. Je síce celkom možné, že títo dvaja majú zatiaľ spoločný len kostol, ktorý navštevujú, ale vrabce čvirikajú a tvrdia, že už mali aj pár stretnutí.

Bývalá frajerka Seana Penna sa o scientologickú cirkev začala zaujímať len nedávno. Po návšteve kostola tvítla: „Už dlho som sa necítila taká zrelaxovaná.“ V preklade to znamená, že je to relaxujúci pocit, keď vám niekto vymyje mozog. Zrazu na nič nemyslíte a máte tam len takú opicu. O pár hodín zase toto: „Dnes som mala úžasné stretnutie. Cítim, že vstupujem do novej oblasti poznania.“ Vymytý mozog, veď hovorím.

To, že modelka nie je úplne ok, svedčí aj fakt, že v roku 2010 bola zatknutá v nočnom klube, kde napadla inú ženu. Bolo to po rozchode so Seanom, po ktorom sa necítila vo svojej koži. Jessica je tiež dcéra kazateľa a už v minulosti hovorila o tom, ako jej boh pomohol v ťažkých časoch.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk