Amanda Bynes – Čo to dievča chce? Vieme!

pridal Tom 28.6.2013 o 8:56


Drahé slečny, ženy, dámy… Máte absolútnu pravdu. Som zakomplexovaný hater žien neistej orientácie (rozhodujem sa medzi nekro a zoo, podobnú voľbu riešila aj kamoška Bella), mám navyše dva penisy – jeden je príliš malý, ten druhý príliš veľký a problémy z tejto situácie prameniace, ma viedli k mojim predošlým, nie veľmi zváženým slovám.

Ospravedlňujem sa preto všetkým ženám, ktorých sa môj predošlý článok dotkol, nakoľko som sa v ňom viackrát dopustil vtípkov na adresu žien, černochov a iných. Je mi to ľúto a sľubujem, že si dám na podobné prešľapy v budúcnosti pozor. Každopádne na moju obranu musím dodať – úprimne som netušil, že Vám Váš manžel, poprípade otec dovolil v kuchyni prístup na internet. Budem teda s touto možnosťou pracovať a pripravím sériu článkov o vyšívaní, prípadne pletení svetrov pre Vašich benevolentných vlastníkov, doprevádzaných nahrávkami detského cirkevného spevokolu SVÄTÝ DOTYK. Pre ostatné dámy, ktoré sa naopak rady pobavia, ktoré neberú seba, iných a ani vážne veci až tak šialene vážne a hlavne sa necítia byť ohrozené vtipmi, prosím… čítajte ma. Mám toho viac, o čo by som sa s Vami nekorektným spôsobom chcel podeliť a rád sa nechám čítať. Ako napr. príbeh o Amande, ktorá hrá momentálne prvú ligu v psychickej labilite. Začal by som ale menším výletom do minulosti.

Pamätáte ešte, ako Paris Hilton zvykla vystupovať z auta? No proste tak, že ešte mesiac sa písalo o jej, ehm… p!č!. A pamätáte ako zvykla Britney Spears pútať pozornosť, keď hudbou nezaujala už ani verných gayov levelu 9000? Áno, áno… Kompletne jej jeb!o a oholila si hlavu. No a Amanda, tá už jednoducho vie ako na to. Oholila si iba kus hlavy, ukázala iba kus cecku, sem-tam niečo fetne a splieta jedno cez druhé… a pre naše šťastie, to všetko ventiluje na sociálnych sieťach. (viď. Amanda Bynes je hviezda. Vy ste škaredí)

Dobrí ľudia hoľivúdu si preto už nejaký ten čas lámali hlavu, ako jej len z tohto smutného stavu pomôcť. Odvykačka? Psychológ? Svätená voda? Nie, nie a ešte raz nie! Svätennú vodu nechávame v zálohe. Podľa jej vlastných, aj keď sfetovane nezrozumiteľných slov, jej môže pomôcť a dušu spasiť len niekto, kto je „HOT“.

A kto že to má byť? Veru sám neviem. Hovoríme tu totiž o dievčati, ktoré snáď polovicu TOP 100 najkrajších ľudí planéty nazvala škaredými. O dievčati, ktoré sa na nákupoch zvykne zamknúť v kabínke a plakať tam dve hodiny, až kým ju odtiaľ nevyseká SBSka. O dievčati, ktoré masturbuje s kaktusom (nepotvrdené). Naozaj neviem čo to dievča chce. Jedno však viem. Už staré matere vraveli, že srdca bôľ každej ženy možno zahojiť urýchleným upchatím vagíny a práve preto sa obraciam na Vás. Spojme sily a nájdime jej tento čarovný hojivý štuplík spoločne!

Vaše návrhy na princa Krasoňa s magickým COCKom uvítame v komentároch a toho, ktorého vyberiete, dopravíme priamo až pred dvere jej domu, pretože Vaše komenty sú najmocnejšou silou vesmíru. Sú dokonca silnejšie, než lajky na facebooku! Prisámbohu!

Kto je teda podľa Vás dostatočne HOT?

Amanda Bynes







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk