Rihanna je naozajstná samaritánka

pridal zoe 29.6.2013 o 10:33


Dobrovoľne si vybrala vyzerať ako debil.

Tieto pokusy celebrít vyzerať akože im je kvázi jedno ako vyzerajú a pritom nič pravda lebo sa im až čelo vraští od vypätia síl pri pokuse byť originálne a tajne dúfajúc, že im tie ich pripečené outfity prejdú ako nová módna vlna, ktorú by v skutočnosti malo radšej niekam ďaleko odviať, sú mocno komické. A pritom celá tá ich ledabolá snaha o originalitu má v konečnom dôsledku za výsledok, že Rihanna vyzerá ako Cocotárius a jej verná biela napodobenina, Miley Cyrus, ako Picholário.

Rihanna si teraz doma zúrivo šúľa špeky, pretože ju reportérka pre denník Daily Mail nazvala „toxickým idolom“, čo sa Rihanne ani trochu nepáčilo a na sociálnej sieti vypustila celú hysterickú etudu zameranú na onú drzú reportérku. Elizabeth Jonesová nazvala svoj editoriál „Jedovatá popová princezná: Velebiaca drogy, zbrane a vulgárnosť je Rihanna toxickým idolom pre svoju armádu mladých fanúšikov“, v ktorom Rihannu kritizuje pre jej návrat k slávnemu ženobijcovi, Chrisovi Brownovi, pre nezdravú propagáciu drog a zbraní a tiež pre jej neprirodzenosť, umelé nechty, vlasy, zubnú protézu a sklenené oko.

Rihanna a jej posledné módne kreácie

A možno by jej stačilo dať na sáčik s trávou len varovanie, že excesívne fajčenie trávy spôsobuje zahmlievanie zmyslov a stratu súdnosti a v tomto stave sa neodporúča postávať pred šatníkom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk