Lana Del Rey nás potešká

pridal zoe 30.6.2013 o 9:18


Lana Del Rey trávila piatok v Californii natáčaním nového videoklipu a ja sa už uškŕňam popod fúz, mädlím si ruky a teškám sa na to, čo to bude…

Lebo však Lana Del Rey, dopiche! Táto žena spôsobuje mojim ušiam orgazmické stavy príchodom každej jej novej pesničky. A áno, viem, že teraz zniem ako niekto, kto si z Laninej kabelky „požičal“ magický biely hop šup prášok, ktorý má preniesol do krajiny zázrakov, ale nie, neprosím si čaj, zajo. Rodená (a just tam dám to „k“)  Newyorkčanka  je totiž ako kniha Kto chytá v žite alebo ako mesto New York samotné. Buď ju milujete alebo ju neznášate. Nič medzitým nie je.

A aj môj pomyselný penis by plesal od radosti pri pohľade na nové fotografie z natáčania, kde sa Lana nahodila do červenej čipky. Vyzerá to aj tak, že Lana bude v novom videoklipe poletovať vzduchom. Mimochodom, tento týždeň Lane zremixoval istý ruský dídžej pieseň „Young & Beautiful“ na klubovú verziu. Toť informácia pre milovníkov disko klubov, stojacich golierov a svetielkujúcich náramkov.

No a Lana už serie peniaze

„Young & Beautiful“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk