Gwen Stefani je geiša na pondelok

pridal zoe 1.7.2013 o 7:32


43-ročná speváčka sa geišila na pláži v Californii spoločne so svojimi dvoma malými večne nastajlovanými synmi. 

Ešte pred polrokom sa všade omieľal fakt, že Gwenino a Gavinovo manželstvo škrípe a že dvojica pravidelne navštevuje terapiu pre páry. Tieto správy pominuli rovnakou rýchlosťou ako prišli a Gwen a Gavin si žijú pokojne a šťastne ďalej spolu, či už z tejto rovnice vynímate pestúnkin zadok alebo nie. Lebo veru neviem či by sa k nim typovo našiel ešte niekto kompatibilnejší. Dvaja rockeri si urobili dve deti, ktoré si doma stajlujú a lakujú a farbia a strihajú až chlapci vyzerajú tak dobre, že keď tie decká niekedy náhodne zavítajú do škôlky, tak im všetky 5-ročné ženy dobrovoľne odovzdajú hračky z kinder vajca a ukážu, čo majú pod sukňou. Teda, keby v Amerike mali kinder vajcia… Ani čokoládu Milku nepoznajú. O horalkách ani nehovorím… Neviem veru odkiaľ berú radosť žiť.

Gwen si užívala víkend bez Gavina so svojimi dvoma lámačmi sŕdc, Kingstonom a Zumou. Prehodila cez seba kimono a skrývala sa pod veľkým dáždnikom a držala sa výhradne bezpečia pláže, keď pozorovala svojich výrastkov vo vode. Gwen je rovnakou členkou tajného spolku Bledúľ jarných ako Nicole Kidman a iné poblednuté celebrity, ktoré za celý život nenašli odvahu zistiť, že v skutočnosti vlastne nie sú upíri.

Gwen momentálne pracuje na svojom siedmom albume a po jeho dokončení plánuje svetové turné.

Gwen spásla na pláži veľký stejk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk