Cara Delevingne je tak neskonale sexy

pridal zoe 2.7.2013 o 9:15


…asi ako vedro s mopom. 

Nerozumiem všeobecnej fascinácii touto osobou. Ja viem, viééém, že sa neoblieka inak a originálne, aby na seba upútala pozornosť, ale preto lebo JEJ sa to tak páči a nebude predsa zatĺkať vlastnú individualitu. To, že jej tento idiotský outfit podobný šušťákovej súprave z tesne posocialistických čias prinesie pozornosť ľudí, slávu a následne na to aj peniaze, je len príjemný vedľajší produkt a nie priamy výsledok urputnej snahy niečím upútať. Veď prachy na drogy si vie zarobiť aj inak. Netak?

Cara sa takto dogabaná poberala z Glastonbury festivalu, kde prišla v opičej maske, ale odišla už v mačacej z čisto pochopiteľných dôvodov. Drogy. Ale ani nie tak o tom som chcela, ako skôr o tej všade sa rozmáhajúcej popularite tejto osoby, ktorú nikto, zdá sa, nemá problém nazvať krásnou a mne súčasne pritom v hlave znie škrípanie nechtov o tabuľu. Také mi je to proti srsti. Cara nielenže vyzerá ako každá ďalšia prefetovaná Kate Moss (a možno ešte o kúsok horšie), ale ešte mi aj prudko evokuje Helgu Patakiovú zo seriálu Hey, Arnold! 

Cara Delevingne na ceste z Glastonbury

A takto prišla

Vedro s mopom a Helga Patakiová







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk