Khloe Kardashian vykopla Lamara

pridal dominique 11.7.2013 o 10:54


Tej hajzlík ju podvádzal od januára 2012. So striptérkou. Napriek tomu sa vraj dlhé mesiace snažila manželstvo zachrániť, ale nepodarilo sa. Khloe sa chce rozviesť.

O jeho aférke sa šepkalo už dávnejšie, ale teraz nechýbajú potrebné dôkazy. Tie dodala jeho milá – striptérka Jennifer Richardson (29). Tá vedela, že z toho vyťaží, a tak si dôkazy o nevere schovávala do krabičky. Letenky (vždy letela prvou triedou), VIP lístky na jeho zápasy, atď. Ubytovaná bola v najluxusnejších hoteloch a aby to nebolo Khloe podozrivé, kryl ho kamarát Anthony McNaira. Prečo sú chlapi niekedy takí naivní? Jen tvrdí, že to nerobila pre slávu. To nikdy. Oni mali spojenie a šérovali tajomstvá. Tak to bolo.

Bola to veľká láska. Teraz myslím Khloe a Lamara. Poznali sa len mesiac, ale to im nezabránilo, aby sa 27. septembra 2009 zobrali. Vyzerali, že sú spolu šťastní a Khloe nedávno vyhlásila, že sa opäť pokúšajú o bábätko. Lamar vyrastal v chudobných pomeroch a predtým ako stretol Khloe, platil niekoľkým známym nájomné či účty za telefón. O svoj úspech a bohatstvo sa chcel deliť s menej šťastnými. Chcem tým povedať, že vyzeral ako správny chlap.

Neviem, či to je pravda, ale na nete som našla obsah ich predmanželskej zmluvy. V prípade rozchodu má Khloe dostať 25-tisíc mesačne na bežné výdavky a ich spoločný dom a auto. Dúfam, že mu šérovanie tých tajomstiev stálo za to.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk