Miley Cyrus nám praje dobré ráno

pridal zoe 16.7.2013 o 12:45


Neverila som, že je to fyzicky možné, ale je to tak. Miley Cyrus má viac zubov ako Zlatica Puškárová. Och, a hej…bradavky. 

Miley Cyrus (20) zapriala Amerike dobré ráno v rannej šou Good Morning America. Objavila sa v elegantných čiernych šatách, ale pre šou spravila rýchlu zmenu outfitu. A mám vážne podozrenie, že to bola ona, kto mi potiahol gumenú podložku na odkvapkávanie riadu z kuchynského drezu.

Speváčka ukázala impresívny počet zubov v dutine ústnej, keď mala počas celej šou takú tú falošnú dobrú náladu, ktorá vyvoláva v ostatných ľuďoch násilnícke tendencie. Po jej boku sedeli Ryan Seacrest a spevák Keith Urban. Boli z nej nadšení. Ale držali sa.

Mimochodom, speváčka Britney Spears je z novej Miley nadšená naozaj a twítuje o tom, že Mileyine nové video miluje. Larry Rudolph, manažér Britney Spears, sa tiež nedávno zastával Mileyinho prerodu v dospelú spevácku hviezdu. Vyjadril sa nejako takto a všetka podobnosť s nemenovaným prezidentom je čisto náhodná:

„To, čo vidíte teraz, to je ona. Niektorí umelci na to majú, iní na to nemajú- keď hovoríme o schopnosti prejsť tou zmenou. Väčšina na to nemá, ale nedá sa to naplánovať. Ak sa tam dostanete, tak dúfate, že sa tak stane. Ak sa tak stane, tak sa tak stane. Ak sa tak nestane, tak to nebolo v kartách.“ 

Pekné. Túto pichovinu si vytlačím a zarámujem.

Mileyine bradavky nás tiež zdravia

Počas Good Morning America

Miley tiež v šou prezradila, že medzi ňou a Liamom Hemsworthom je všetko v poriadku, začiaľčo jej ruka oťažievala pod váhou ostentatívneho zásnubného prsteňa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk