Bacha na Emmu Roberts

pridal dominique 17.7.2013 o 11:16


Za milou tváričkou sa totiž skrýva Chris Brown2.

Emmu zatkli za domáce násilie. Napadla svojho priateľa Evana Petersa. Evan musel strašne trpieť. Mal krvavý nos a po tele známky od kusancov. Ešteže to prežil a v Amerike vôbec nepreháňajú.

Celý incident sa odoral pred pár dňami v Kanade. Niekto privolal políciu do ich hotelovej izby. Herec, ktorého poznáte napríklad z filmu Kick Ass, netrval na zatknutí, a tak bola herečka po pár hodinách prepustená.

Prečo sa hádali nikto z nich nekomentoval, ale dosť by ma to zaujímalo. Mám však pocit, že touto správou vám neoznamujem len jej zatknutie, ale aj ich rozchod. Dvojka sa dala dokopy minulý rok na festivale Coachella.

Ďalšou možnosťou, ktorú som si vôbec nevymyslela je, že Emma sa nudila a robila Evanovi hodinky (to je taký otlačok zubov na ruke). Robievali sme si to v škôlke a práve si to skúšam na ruke, aby som zistila či to bolí. Nebolí. Potom mu nechtiac poškrabala nos a Evan zavolal políciu, aby bol slávnejší.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk