Keď herec modelom bol…

pridal zoe 19.7.2013 o 8:20


Channing Tatum (33) si pokojne behá po svete a promuje svoj nový film White House Down, keď where they have married themselves here they have married themselves (kde sa vzali tu sa vzali), svetlo sveta uzreli Channingove fotografie z čias, keď tento klobásko modelom bol. 

Keď moje oko prvýkrát uzrelo tieto fotografie, tipovala som taký koniec rokov 80-tych. Aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že fotky sú z jesennej módnej prehliadky z roku 2003. A potom som si pomaly a postupne uvedomila, že to bolo presne to isté obdobie, keď sa ešte Leoš Mareš objavoval všade v kožuchoch. Móda v roku 2003 musela byť retardovaná.

Channingovi stúpla sláva presne 3 roky po tejto bohovskej módnej prehliadke, keď prerazil filmom Step Up, pri ktorom sa zoznámil so svojou terazuž manželkou, Jennou Dewan-Tatum, a s ktorou nedávno spoločne privítali na svet dcéru Everly.

Potešte svoje očné buľvy pohľadom na klobášteka v roku 2003

A ešte jeden iebnutý iebavý pohľad zo zákulisia

Channing so svojou rodinou pri príchode do L.A.

A minulý týždeň na ceste z Vancouvru, kde promoval film White House Down. Channing v poslednej dobe nedá dopustiť na túto jeho pripečenú čiapočku.

„Channing nemať pripečená čiapočka! Kto to povedať? Kto?!!“

Aj s indiánmi sa pofotil…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk