Hlava Dominica Purcella je na steroidoch

pridal zoe 28.7.2013 o 8:41


Dominica Purcella si istotne pamätáte zo seriálu Prison Break. Od tých čias už jeho hlava nabrala iné rozmery…

AnnaLynne McCord, hviezda seriálu 90210, a Dominic Purcell tvoria pár už nejaký ten čas. V piatok sa spoločne vybrali k zubárovi v Beverly Hills. Mám silný vnútorný pocit, že zubárovou obeťou bol Dominic. Jeho tvár má ten neprítomný výraz, ktorý chytíte tesne po hysterickom záchvate paniky. Nič mu nezazlievam. Zubári sú sadistické svine a ani steroidová hlava vás neochráni. Že „zdvihni ľavú ruku, keď ťa zabolí a prestanem“. Hovno prestane! Dvíham ľavú ruku, ľavú nohu, pravou nohou odtláčam zubárovu tvár od seba, ale tie svine majú nejaký špeciálny tréning. Nadrogujú vás, mučia vás a potom vám vezmú prachy. To isté robí aj rumunská bezdomovecká mafia. Ne-ver-te zubárom. Pred každou návštevou dobre zvážte, či predsalen nebude lepšie vybiť zuby o zábradlie. Hej a bacha na decká, čo trhajú muchám krídla- budúci zubári.

Čdp máš s hlavou, Dominic?

Kedysi v seriáli Prison Break,  keď Dominicova hlava ešte spĺňala európske normy, ale Wentworth Miller už tušil, že niečo nebude v poriadku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk