Tri idiotské skutky na piatok

pridal zoe 2.8.2013 o 7:58


Holyvúd je čarovné miesto plné zázračných bytostí, ktoré často menia svoju tvár. Pomocou kúzelného bieleho hop šup prášku sa dostanete do takých zákutí Holyvúdu, ktoré momentálne s vervou skúma Miley Cyrus. A ak náhodou pod vplyvom prášku natrafíte v Holyvúde na zlatú rybku ovešanú zlatou reťázkou (lebo šak Holyvúd), ukáže vám tri idiotské skutky. 

Prvým čarovným idiotom je dnes Miley Cyrus, ktorá sa nás teraz snaží presvedčiť, aby sme zabudli na jej minulosť v podobe vyškerenej Hanny Montany a uverili jej, že vzišla zo zlého semä, neuvedomujúc si, že Hannah Montana samotná a každý jeden jej gliter už predstavovali zosobnenie všetkého zla na tomto svete. Miley nedávno vyhlásila, že jediný kto jej rozumie a má pochopenie pre jej životný šýl je speváčka Britney Spears. Amen. Tma.

Miley na jednom zo svojich nočných výjazdov oblizovala hlavu chlapovi v bizarnej maske dieťaťa.

Po Justinovi Bieberovi začali fanúšikovia hádzať telefóny počas jedného z jeho koncertov v New Jersey. Pomáhali si ako len mohli, deti. Keď ich Bieber niekoľkokrát upozornil na to, aby po ňom prestali hádzať pevné predmety a fanúšikovia už brali do rúk stoličky, vzal Bieber jeden z mobilov na pódiu so slovami „už som potreboval nový ajfoun“ a strčil si ho do gatí.

Psychopatická Amanda Bynes zapálila oheň na jednej príjazdovej ceste. Svedok z neďalekého obchodu potom referoval polícii ako mu niekdajšia detská hviezdička vtrhla do obchodu a bez slov vošla do sekcie pre zamestnancov, kde začala umývať svojho psa, ktorého omylom poliala horľavinou. Amanda zdrhla skôr než stačila prísť polícia. Momentálne si konečne užíva pobyt na psychiatrickom oddelení, kde len pred chvíľou odmietli prijať petíciu na jej prepustenie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk