Kaley Cuoco už oplakala Supermana

pridal dominique 6.8.2013 o 8:42


Takto rýchlo sa nestriedajú partneri ani na základnej škole.

Superman, alebo ak chcete Henry Cavill je definitívne mimo. Ďalšou láskou v poradí je Tennisman Ryan Sweeting (26). Zatiaľ čo pre Supermana je zachraňovanie sveta a ľudí len hobby, Ryan sa tenisom naozaj živí.

Najnovšie ich paparazzi nachytali v Sherman Oaks v Californii. Kaley sa už netúlila a ani mu nebozkávala rameno, ak bol náhodou o týždeň koniec.

Kaley má dvadsaťsedem rokov, momentálne nič nenatáča a evidentne sa nudí. Twítuje paparazzom o tom, že ľutuje ich znudené životy, pije kávu v Starbuckse a pozerá sa, ako hrá Ryan tenis bez trička. Naplno využité prázdniny. Nechcem sa zastávať paparazzov, ale naozaj si celebrity myslia, že to prenasledovanie ich napľňa? Oni sú jednoducho v práci a kým neodfotia aspoň presvitajúcu bradavku spod trička, nedostanú zaplatené. A keď sa raz rozhodnem, že budem hollywoodska hviezda, budem s nimi počítať rovnako ako aj s tučným honorárom za film.

 



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk