Christina Aguilera opäť morfuje

pridal zoe 13.8.2013 o 17:56


Od sladučkej šestnástky cez nezávislú hipisáčku, lacnú štetku, ženu z ghetta, retro divu až po regulérnu oblinu v klipe s Pitbullom za chrbtom si Christina prešla mnohými štádiami vývinu. Čo dorite príde teraz?

Christina zhodila asi polovicu svojej minuloročnej váhy, stratila červený rúž a namiesto ôsmich poctivých vrstiev hrubej omietky už prešla len na dva základné nátery. Keď vás tieto neklamné znaky nepresvedčili o tom, že sa chystá morfovať do nového štádia, tak dajte na moje slová proroctva, že tomu bude tak. Keď sa Slnko tri a tridsaťkrát otočí okolo Zeme a kalorická hodnota Christininej večere nepresiahne tri a tridsať kalórií obsiahnutých v šalátovom liste na šalátovom liste so šalátom, Christina zhodí svoju kožu a naberie novú formu a vykročí medzi ľud, aby svetu priniesla osvetu v podobe nového imidžu. A zasa jej to nikto nezožerie.

Christina po roku dovolenky.

So svojim terazužex-manželom, Jordanom Bratmanom, neprežívali práve priateľský rozvod. Dnes na chvíľu zakopali vojnovú sekeru, keď sa spoločne zúčastnili narodeninovej oslavy so svojim synom Maxom. Christinin frajer zostal doma.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk