Deryck Whibley hnije zaživa!

pridal Tom 13.8.2013 o 6:52


Ženy, dievčatá! Majte boha pri sebe! Skôr než budete pokračovať v čítaní, rýchlo sadnúť, poprípade rozhodiť po zemi vankúše, bo padnete na piču a padnete na ňu tvrdo!

Pamätáte ešte toho jebáčiska zo SUM 41? Deryck Whibley je meno jeho, zapísal sa Vám do pamätí ťažko vyprateľnými fľakmi na gaťkách, ktoré celkom isto vznikali z jeho prudko rebelantského looku (taký ten pekný feťák, čo býva na prvom poschodí Vášho paneláku) a tiež si ho možno pamätáte aj pre jeho nie veľmi príjemný hlas. Ale veď čo, prelom 90’s & 00’s neboli roky hudby, kedy sa riešili hlasy. Nie ako teraz, keď tu máme sladké kastrátové anjelské hlasy Bíbera, One Erection a podobných.

Každopádne – pamätáte ho.

A môžete na neho rovno zabudnúť, pretože ten jebač je nenávratne preč! Niečo ho totiž zožralo, strávilo a na koncerte Toma Pettyho vyvrhlo jeho pozostatky, ktoré môžete vidieť tu…

Vďačné za tie vankúše na zemi, čo?

Ako k tomu ale prišiel? Žeby ho totálne dostala svadba jeho ex-manželky Avril Lavigne, ktorá sa nedávno znovu vydala a to za Chada Kroegera, z Nickleback? Zrejme áno a aj mu veru rozumiem. Mať akúkoľvek spojitosť s Nickleback je devastujúce dušu aj telo a ak sa Vaša ex za jedného z členov tej skupiny ešte aj vydá – Koniec. Nič viac, koniec. Prehrali ste život. Musíte nájsť novú dimenziu a skúsiť to znova.

K týmto fotkám už chýba len novinový titulok o tom, ako mu pod podlahou domu našli 20 chlapčenských tiel. Alebo “Očitý svedok jadrového výbuchu prehovoril!“ Alebo „Ďalšie telo nájdené na brehu Dunaja.“Alebo, no… Inými slovami – grcol som si z neho do úst a nakoľko som v spoločnosti, znovu som aj prehltol.

A možno je chudák chorý, čož by bolo samozrejme smutné a zo mňa to automaticky urobilo absolútne hovädo… No ako každá iná správna celebrita, by nás o tom mal informovať spoločne s twítom o rannom hovne.

 Zapáľme teda sviecu za jebača ktorým raz bol, ktorým nie je a už ani nikdy nebude.

A tu už môžeme vidieť, ako sa to začína drbať.

A je to tu…

 

Btw – Pre všetky ktoré už vstali, ohlasujem ďalší pád na piču: Deryck je vysoký *163cm!!!

*Dĺžka priemerného čierneho penisu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk