Kristen Stewart si nekúpi nové okuliare

pridal zoe 16.8.2013 o 13:43


Lebo vyzerať o jeden stupeň horšie ako bezdomovec Feri v rifľovej bunde s nazberkanými rukávmi z tesne posocialistických čias, keď rifľovina konečne prežívala u nás boom po rokoch konzumného útlaku, lebo predstavovala u nás nevítaného amerického slobodného ducha a Feri si to ešte celé pamätá lebo to bolo presne vtedy, keď Feri a všetci jemu podobne opálení prišli o robotu lebo nastúpil zlý kapitalizmus a zanikli rady pred Tuzexom, je dnes v móde. Koľko z vás si muselo znova prečítať začiatok vety?

Pridržiavajúc sa tohto socialistického sentimentu, zvolila Kristen Stewart garderóbu podobnú tej Feriho. Najnovšie sa začala búriť voči materialistickému spôsobu života, zaprela svoje milióny na účte a už nejaký ten deň nosí stále tie isté polámané okuliare. Je veľmi sympatické, keď sa celebrity rozhodnú vyzerať ako hastroši, aby šli svetu príkladom a poukázali na nezmyselnosť dnešnej konzumnej spoločnosti zatiaľčo im strieborný jednorožec s platinovým rohom servíruje šampanské s kúskami žltého zlata v prvej triede ich súkromného lietadla. Feri to tiež ocení.

Kristen Stewart v Los Angeles

Kristen v Loz Feliz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk