Madonna už má vyše pol storočia

pridal zoe 17.8.2013 o 13:31


Speváčka včera oslávila svoje 55-te narodeniny.

Deň pred narodeninami trávila Madonna so svojou rodinou a mladým zajom Brahimom na výlete na skútroch. Madonnine 55-te narodeniny sa zapísali do histórie, lebo označujú koniec markantnej éry kedysi ikonickej no terazuž nezaujímavej speváčky a upriamujú pozornosť na jej šestnásťročnú dcéru. Odvrhnutá speváčka sa tomu bude ešte pár rokov vzpierať odetá v kostýmoch mažoretky, ale časom pochopí, že už nastala doba, v ktorej sú mladé panny takmer vyhynutým druhom a príde chvíľa, keď už nebude mať z čoho čerpať silu na hádzanie felíciami.

Pri príležitosti Madonniných narodenín sa jej zlatý korzet so špicatými kozami, ktorý navrhol Jean Paul Gaultier a ktorý predstavuje časy jej najväčšej slávy, čoskoro ocitne na výstave v Hard Rock Cafe v Škótskom Glasgowe. Pridá sa tak ku červenej koženej bunde Michaela Jacksona z klipu k piesni  „Beat It“ a ku čierno-bielemu pruhovanému overalu Freddieho Mercuryho.

Madonna s deťmi a zajom

Zajo

Lourdes Leon







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk