Polož tú bagetu, Chandler Bing!

pridal zoe 19.8.2013 o 20:26


Lebo zle skončíš…

Herec Matthew Perry (43) je známou obeťou zloby s hravým menom; jojo efektu. Okrem závislosti s drogami a alkoholom ho vždy prenasledovali aj kalorické hodnoty, keď chcel pre zmenu namiesto koksu chálovať horalky. Nedávno sa mu podarilo otvoriť zariadenie pre ľudí liečiacich sa z alkoholizmu a sám o sebe tvrdí, že svoje závislosti už prekonal a darí sa mu žiť zdravo. Len tie horalky kus vidieť, keď už niet drog.

Viac ako jeho nadbytočné kilá a neopodstatnená podoba s Jackom Nicholsonom ma však zaujíma prečo má v Holyvúde každý ťažko v pichi zaviazať si šnúrky na topánkach? Tak si proste obujem topánky a zaviažem si šnúrky, aby som nepadol na hubu. Si kúpim topánky so šnúrkami a tie šnúrky tam nie sú akože pre srandu akože aha šnúrka, jaká zlatá, nechám ju visieť…Proste si kúpiš topánky a tie topánky majú šnúrky a tá šnúrka sa šnúruje. Tak nebudem debil a si zašnúrujem šnúrku alebo keď som cocot, tak si kúpim lepáky.

Matthew Perry na letisku v Los Angeles







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk